Heimwee....

Lieve allemaal.

Als eerste heel erg bedankt voor de lieve reacties, doen ons goed en kijken we erg naar uit.

Nu het hele vervelende bericht> Isabel vliegt morgenavond met een rechtstreekse vlucht van KLM terug naar Nederland en komt dan zaterdagmorgen om 07.00uur aan op schiphol.

Oma Josee haalt haar op en ze blijft daar tot zondag en dan gaat ze naar huis in Zeist en daar komen Monique en oma Will. Oma blijft dan een paar dagen bij haar en daarna mag ze zelf bekijken wat ze wil. Het valt haar gewoon te zwaar om hier te moeten zijn en ook al hebben we gehuild en gepraat, ze wil gewoon terug. Ik, Desiree, heb het er heel moeilijk mee, ik had graag hier als gezin gebleven maar zie dat ze zo ongelukkig is dat ik ook heb besloten dat we haar echt naar huis moeten laten gaan......snik....

Het zal voor allemaal moeilijk zijn maar ik denk wel dat wij hier nog veel kunnen betekenen en de mensen hier kunnen laten weten dat het niet aan hun ligt.

Nog even over onze bevindingen hier>

De waterpoel is bijna leeg en er moet dus ook water gekocht worden anders is er niets,niet te geloven....

De kinderen, hoe klein ook, helpen met alles mee, de afwas, het koken op een houtvuurtje, de was en die is niet gering iedere dag. Ik help daar iedere dag mee, en dat moet ook heel precies!

Gerard heeft de blaren al op zijn handen staan maar de mensen vinden het geweldig wat hij doet. Ook de kinderen zijn gek op hem, zo vaak komt hier geen man langs!

Nicole ontpopt zich als een ware inderjuf, altijd vrolijk en is voor alles in. Kan zich goed vermaken en aanpassen gelukkig.

We besluiten om toch zaterdag naar Cape Coast te gaan, Gerard brengt Isabel vrijdag weg en overnacht in het hostel in Accra en komt dan zaterdag ook naar Cape Coast, waar ik met Nicole zaterdag ook naar toe ga. Toch even een weekendje eruit.

Daarna gaan we weer vol energie verder.

Als het lukt staan er wat fotos op zodat jullie een leuke indruk krijgen waar wij ons bevinden.

Heel veel liefs, ook namens Nicole en Isabel, Gerard en Desiree.